Kendini Tanımak 2.Bölüm

Geçen hafta canlı yayında kendini tanımaktan bahsetmiştim.Sorular çok gelince tekrar bir video çekmek zorunda kaldım.Anlaşılma kaygısı taşımışım sanki videoda :) Anlaşılabilmek dileğiyle :)
Kendini Tanımak 2.Bölüm Kendini Tanımak 2.Bölüm Reviewed by Yurdagül Çelik on Mart 26, 2018 Rating: 5

32 yorum:

  1. Aa, valla bana sor "Seni ne mutlu eder Müjde teyze?" diye hemen cevabım hazır.:))))Ne öfkelendirir? Onları da iyi biliyorum. Ağlayan birini görürsem (yalandan ağlamıyorsa)çok üzülürüm, içim parçalanır:(; ağlayan kediye, köpeğe dayanamıyorum değil insan hele çocuk...hele bebek...sokakta çocuğunu azarlayan, aşağılayan karılara kafa atasım geliyor, (ekseri de türbanlı oluyor bu tipler niyeyse) yalandan ağlamıyorsa derken Emine, Tayyip yani:)))))

    Ağzına, emeğine sağlık Yurdagül'cüğüm.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazarlarının biraz daha farkındalığı yüksek.Facebook'ta zorlanıyorum :(
      Çok teşekkür ederim ablacığım :)

      Sil
  2. Canlı yayınlara denk gelemesem de buradan izlemeye devam ediyorum, faydalı oluyor. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Faydalı oluyorsa nereden izlediğin önemli değil :) Zaten her yere koyuyorum :) Teşekkürler :)

      Sil
  3. Anlamak istemeyene dert anlatmak zor 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz öyle oluyor.Alışılmışın dışında geliyor bazen anlattıklarım :(

      Sil
  4. ne demek istdiginizi anladm.. "bir insanı ne mutlu eder?" çok zor pi soru aslinda..🤔 çok sayda mutlu olma durmları var mesla zor olmasnin nedni herhlde "hangisnde karar kılınmasnın zor olması" olablir pelki de..video faydalydı pence çok iyi bi anlatm olmş..emeginize sağlik..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama işte bu soruların cevaplarını da düşünmeliyiz,bilmeliyiz.Karar vermek değildi danışanın sorunu :( Acıya odaklı olduğu için bu soruyu hiç düşünmemişti :( Teşekkürler Ertuğrul :)

      Sil
  5. ayyy ivit ivit blogçulardan sonra başkaları çekilmiyo valla :)

    YanıtlaSil
  6. Yine keyifle izledikkkk emegınıze sağlıkk...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir video olmuş emeğiniz sağlık gerçekten bazı insanlar kendini tanıtmayı bilmiyorlar nasıl irtibat geççeklerini bilmiyorlar nerde nasıl hareket etceklerini bilmiyorlar umarım bu çektiğiniz videolar birgün tüm insanlık için yararlı olur emeğiniz sağlık iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince bildiklerimi anlatıyorum.Dilerim faydalı olur ve farkındalıklar artar :) Destekleriniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. harikasınız, çok faydalı bir video gerçekten, mutluluğun yolu kendini tanımaktan geçiyor... örneklerle daha anlaşılır oldu, emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince somutlaştırmaya çalışıyorum.Dilerim faydalı olur :) Sevgilerimle :)

      Sil
  9. Çok teşekkürler canım. Notlar almak konusunda çok haklısın. Şayet kişi kendini tanımıyorsa notlar işe yarayacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hala notlar alıyorum :) Teşekkürler canım :)

      Sil
  10. Çabanız takdire şayan. İnşallah sesiniz ihtiyaç sahiplerine ulaşıyordur :))

    YanıtlaSil
  11. Canlı yayınlarınızı çok istemem rağmen denk gelemedim.Fakat inşallah bir gün canlı izlemeyi istiyorum :) Birisi ağladığında çok üzülürüm ben mesela, çünkü o kişinin en muhtaç ve savunmasız olduğu andır bu durum. Birisi beni kırarsa yada arkamdan konuşursa çok fazla üzülürüm. Aslında ben çok duygusalım ve bu halimden hiç memnun değilim. Eskiye göre artık daha kolay atlatıyorum ve sonucunda mutluluğu yakalıyorum. Mutluluğu yakalamak zor bir durum velhasıl. İnşallah..Umarım :) Emeğine sağlık Güzel bir video olmuş. Sevgilerimle .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi empatik algımız doğrultusunda davranış sergiliyoruz.Demek ki ağladığınızda öyle duygulara kapılıyorsunuz diyebiliriz.Duygusal yönü törpülemek,hayatın kalitesini arttıracaktır.Neden böyle duygu yüklüyorsunuz onu bulmak gerek.Çok teşekkür ederim destekleriniz için :) Sevgilerimle :)

      Sil
  12. Kendini tanımak adına çok faydalı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık. Bence de herkes den her şeyden önemlisi öncelikle biz kendimizi tanımalıyız, nelerden mutlu olup nelerden mutsuz olduğumuzu anlamalıyız. Biz kendimizi anlayamadıktan sonra başkası bizi anlayamaz ki. Değerli çalışmanız için tekrar teşekkürler. Daha çok kişiye ulaşması adına paylaşıyorum müsaadenizle. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin ve katkıların için gönülden teşekkürler :) Dilerim daha çok insana ulaşabilir ve bir farkındalık oluştururuz :) Sevgilerimle :)

      Sil
  13. Ben sizi tesadufen gordum videonuza bayildim cok guzel anlatmissiniz aeyrederken kendimi sorguladim ve dediginiz gibi deftere yazmayi dusundum kendimi tanima tmacli .trsekkurler bana aksam suprizi oldunuz takipdeyim artik .sevgiler💐💐💐💐👏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiğince örneklemelerle anlatmaya çalışıyorum.You tube üzerinden kanalım var.Orada da eski videolar mevcut.Kanalım ;https://www.youtube.com/channel/UC7VcYsDTUKX3ETH4sFIJxIA?view_as=subscriber
      Buradan bakabilirsiniz.Facebook üzerinden canlı yayın yapıyorum.Facebook adresim ise ;
      https://www.facebook.com/yurdaaslicelik
      Hoş geldiniz aramıza :)

      Sil
  14. Ben sizi nerden takip edebilirim 🤔

    YanıtlaSil
  15. Yukarıda adresinin verdiğim youtube kanalımın adı;Daha Mutlu Yaşam,
    Facebook adresindeki adım ise;Yurdagül Çelik :)
    Sevgi ve saygılarımla :)

    YanıtlaSil
  16. Gerçekten çok yararlı bir video idi teşekkür ederim :)
    İnsan gerçekten neyden mutlu olduğunu, öfkelendiğini bilebilmeli dediğiniz gibi kişi kendisini bilemiyorsa başkası ne yapsın. Yazmak gerçekten çok iyi oluyor bende bu sayede kendimi keşfederim hatta en sonunda takıntılarımın kaynağını da buldum "olaylara karşı müdahalesiz kalmak" benim en büyük kaygı ve takıntı nedenim umarım bunu aşarım ama biraz zor olacak gibi çünkü olaylara müdahale etmeye bayılır gibi sürekli etkide bulunmak istiyorum akışına bırakamıyorum ya da bırakmıyorum her şeyde etkili olmak istiyorum.
    Güzel bir videoydu teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontrolsüzlüğün kökeninde hayata yeterince güvenmemek var.Yine de bunu bulmuş olman da güzel.Kontrolcü davranış genel olarak toplumda da yüksek.Bu konuda internet üzerinde videolar ve yazılar bulabilirsin diye düşünüyorum.Teşekkürler :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.