Ankara Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi Tanıtım


 İlişki Terapileri Enstitüsü Prof. Dr. Cebrail Kısa tarafından kurulmuş psikoterapi kliniği ve Psikoloji alanında eğitimlerin düzenlendiği bir merkezdir.  Prof. Dr. Cebrail Kısa Psikiyatrist ve Psikoterapist olarak çoğunlukla çiftlere cinsel terapi ve duygu odaklı çift psikoterapi hizmeti sunmaktadır.  Bununla birlikte, kaygı bozukluğu, depresyon, doğum sonrası ruhsal bozukluklar, travma sonrası stres bozukluğu, OKB, panik bozukluk ve bipolar gibi birçok ruhsal bozuklukta ilaç ve bireysel psikoterapi süreci yürütmektedir.

Merkezde çalışan Psikolog Tuğçe Ever, daha çok çocuk ve ergenler ile psikoterapi süreci gerçekleştirmektedir. Çocuklar ile oyun terapi seansları yürütmektedir. Yetişkin bireylerle de Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR tekniğine dayalı psikoterapi hizmeti sağlamaktadır.
Uzm. Klinik Psikolog Dilara Karakoç BDT ve ACT (Kabul ve Adanmışlık Terapisi) Terapistidir. 18 yaş üstü bireylere bireysel danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Panik bozukluk, travma, yeme bozukluğu, kişilik bozukluğu ve kaygı bozukluğu gibi alanlarda seanslar yürütmektedir.
Aile Danışmanı Yurdagül Çelik, yetişkin bireylere aile danışmanlığı hizmeti sunmaktadır. Çözüm Odaklı Psikoterapi Eğitimi ve Pozitif Psikoterapi Eğitimi de alan Yurdagül Çelik bu ekoller üzerinden de danışmanlık hizmeti vermektedir.
Diyetisyen Hazal Tokmak, kişiye özel diyet listesi oluşturmakta ve danışan ile sürecin takibini sağlamaktadır. Özellikle duygusal yeme/yeme bozukluğu durumlarında psikologlarımız ve diyetisyenimiz ile bütüncül bir danışmanlık sistemi sağlamaktayız. Enstitümüzde yüz yüze danışmanlığın yanı sıra online psikoterapi ve danışmanlık sunmaktayız. Bununla birlikte, aile danışmanlığı eğitimi, BDT ekol eğitimi, ACT ekol eğitimi, Duygu Odaklı Çift Terapisi ve Cinsel Terapi gibi eğitimler de düzenlemekteyiz. Online seminer, yüz yüze atölye ve terapi eğitimlerimiz için websitemiz ve instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.



Ankara Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi Tanıtım Ankara Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi Tanıtım Reviewed by Yurdagül Çelik on Aralık 04, 2022 Rating: 5

7 yorum:

  1. İyi çalışmalar dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. Bence herkesin terapiye ihtiyacı var:) Kolay gelsin, başarılar dilerim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman hepimiz ihtiyaç duyuyoruz danışmanlık hizmeti almaya.Çok teşekkür ederiz :)

      Sil
  3. Çok faydalı hizmetler bunlar, bolbaşarı diliyorum canım 😍

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.