Öfke Seminerinden Notlar


Altay Mahallesi Muhtarı Serap hanım ve Şehit Osman Avcı Mahallesi Muhtarı Sema hanımın desteğiyle Z Kuşağı Koleji Seminer Salonunda seminerimizi yaptık.110 kişi kapasiteli seminer salonunun tamamı dolu sayılırdı.Seminerin başında katılımcılara farkındalık amaçlı mini bir öfke testi uygulandı,sonuçlar üzerinde konuşuldu ve değerlendirmeler yapıldı.Daha sonra öfke çözüm tekniklerinde diyafram nefesini önemi anlatılarak uygulamalar yapıldı.Konuyla ilgili minik canlandırmalar için katılımcılar sahneye davet edildi.Seminer,1 saat olarak planlanmasına rağmen bir ara vermek suretiyle 2 saat sürdü.Kimse gitmek istemiyordu neredeyse :)
Seminer

Verdiğimiz 10 dakika seminer arasında bile pek bir dinlenme olmadı,katılımcıların bana anlatacakları vardı çünkü.Daha sonra seminer üzerinde düşündüğümde ne kadar anlatmaya ihtiyacımız olduğumu fark ettim.Sadece anlatmaya değil sanırım dinlemeye de ihtiyacımız var.Anlatalım anlatalım anlatıp iyice içimizdekileri boşaltalım ama daha sonra bizi anlatanları da etkin dinlemeyi öğrenelim değil mi?
Seminer sonrası gelen istekler üzerine yeni bir seminer planı oluşturduk muhtarlarımızla.Ocak ayının ilk haftası ''Etkili İletişim Teknikleri''nin anlatıldığı bir seminerim olacak.Sosyal medya üzerinde duyuru yapacağım.Ücretsiz seminerlerimize uygun olan herkesi bekliyorum.
Kalın sağlıkla...
Seminer

Öfke Seminerinden Notlar Öfke Seminerinden Notlar Reviewed by Yurdagül Çelik on Ocak 04, 2021 Rating: 5

16 yorum:

  1. Bu tür seminerler yurt çapında gereçekleştirilmeli. Size iki saat de yetmemiştir. Üç saat sürecek bir seminer herkesi fazlasıyla tatmin edecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç saat sürse pestilim çıkabilirdi :) Çünkü eğitimci açısından baya yorucu olabiliyor...

      Sil
  2. Daha önce de söylediğim gibi bu tür ekinlikler önemli. iki saat sürmeside dinleyicinin ilgisinin olduğunu gösteriyor. Tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stand Up tarzında olunca ilgi çekti.Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Vallahi çok şanslılar😔 Keşke bizim de katılma şansımız olsaydı.
    Bir mim başlatdım. Sizi de mimledim her zamankı gibi. Konusunu beğeneceğinizi düşünüyorum. Umarım siz de yaparsınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah ilerleyen süreçte başka şehirlerde de yaparız.Yapacağım bir mim var sırada bekleyen,sonrasında da sizin mimi yaparım tabi ki :) Kocaman sevgilerimle :)

      Sil
  4. Çünkü etkin dinlememiz zayıf :( Anlaşılmak istiyoruz öncelikle...

    YanıtlaSil
  5. Henüz başka bir şehirde seminerim olmadı.Planlamalarımda başka şehirler de var.Dilerim İzmir'de de bir araya geldiğimiz bir seminer olur.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Videoyu da seyrettim Yurdagül kızım. Seminere katılım oranı da yüksek olmuş. Öfke kontrolü insanlar arası iletişimde çok önemli. Başarılarının devamı dileklerimle. Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacığım.Güzel bir seminerdi,yoruldum ama keyifliydi :)
      Ben de sevgiyle kucaklıyorum seni...

      Sil
  7. Önyargısız dinleyene anlatmak en rahatlatan şey ve tabi aynı ölçüde dinlemek :) Merakla bekliyorum semineri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah diyelim ve niyet edelim buluşmaya :) Sevgilerimle...

      Sil
  8. Sosyal medyadan da ilgiyle takip ediyorum etkinliklerini. Severek yapılan iş farklı oluyor. Başarıların hep devam etsin canım 😍

    YanıtlaSil
  9. Emeğinize sağlık başarılarınız daim olsun ayrıca dinlemek her zaman en güzelidir ama anlatmak da anlandigimizi anladığımız da coşuyoruz günümüz de kimse anlamak istemiyor o yüzden çok kıymetlisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bir de bu ücretsiz seminerlerin değeri anlaşılsa göklere uçacağım :) Dizi izlemek uğruna gelmeyen çok var :(

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.