Film Önerisi Sineklerin Tanrısı


Pazar günü facebook üzerinden yaptığım bir video.Akşamları internet hatlarında sık sık kesilme olduğu için bu sefer gündüz yaptım canlı yayını.Canlı yayında söylemeyi unutmuşum.Kitaptaki kahramanların tamamının erkek olması kadınlar tarafından eleştirilmiş.Yazar bu eleştiriye şöyle bir açıklık getirmiş.Kadınları erkeklerden daha gelişmiş versiyon olduğu için kullanmadığını söylemiş.Onore etmiş bizleri :) İyi seyirler :)
Film Önerisi Sineklerin Tanrısı Film Önerisi Sineklerin Tanrısı Reviewed by Yurdagül Çelik on Temmuz 24, 2018 Rating: 5

10 yorum:

  1. Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Aramızda oluşan enerji gerçekten çok güzel. Bana kattıklarınız da öyle :) Kendi yolumda emin adımlarla ilerlediğimi hissediyorum. Tabii ki bazen takılıyorum, düşüyorum ama enerjimi hiç kaybetmiyorum artık. :) Sineklerin Tanrısı gerçekten özel bir film. Filmi sizin bakış açısınızdan tekrar değerlendirmek faydalı oldu. Kişiler arası ilişkilerden devletler arası ilişkilere kadar birçok metafor barındıran film ''insan doğası''na ışık tutuyor. Emeğinize, yüreğinize sağlık. ''Bugün kendim için ne yaptım?'' Bu videoyu izledim demekle başlayabilirim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz işte.Bu filmi de senin sayende öğrenmiş oldum ben :)Güne benim videomla başlaman da çok mutlu etti beni :) Benim de motivasyonum artıyor böyle olumlu geri bildirimler aldıkça :)Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum ben de sana :)

      Sil
  2. Kitabını okudum da filmini bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  3. Okunmayı bekleyenler arasında. Önlere alınacak. Teşekkürler şekerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabı okuduğunda senin de yorumunu bekliyorum şeker :)

      Sil
  4. Kitabını okumuştum çok etkileyiciydi...paylaşımınız için teşekküler:)

    YanıtlaSil
  5. filmini bilmiyom bi bakıyim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.