Mim-2019 Yılı Hedeflerim Ve Hayallerim


   Sevgili Beyda,yeni bir mim başlattı,ben de tam o mimi yapmayı düşünürken Derya beni mimledi :)) Derya,benden hızlı çıktı yani.İki sevdiğim blog yazarıdır bu arkadaşlarım. Beyda'nın mimini okumak isterseniz şurada Sevgili Derya'nın mimi ise burada
 Benim için 2018 senesi hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli bir yıldı.Haziran ayında memuriyetten istifa ettim,özgürlüğüme kavuştum.Nasıl bir pranga olarak düşündüysem günlerce rüyamda işe tekrar çağırıldığımı gördüm :) İstifa sonrası tüm Sağlık Bakanlığı çevremi revize edip,yeni bir hayata başladım.Sanki kozasından çıkmış bir tırtıl gibiydim.Yeni eğitimlerime başladım,bu arada aktif bir sosyal projede olmak istiyordum,huzurevi teklifi geldi.Yaklaşık beş aydır huzurevi projesindeyim.Bunların dışında bireysel danışmanlık vermeye de devam etmekteyim.

2019 yılında da yaşlılarla çalışmaya devam etmek istiyorum.Hatta onlara farklı çalışmalar uygulamak ve toplumdaki huzurevi algısını kırmak da önemli hedeflerimden.Sosyoloji okuyorum o bölümden de yüksek ortalama yapmak gibi bir hedefim var.Pozitif psikoterapi eğitimlerine gidiyorum,temel eğitim aşaması bitti,master eğitimlerine devam etmeyi düşünüyorum.İyi bir psikoterapist olmayı önemsiyorum.Bireysel terapilerin de artarak devam etmesi de benim açımdan iyi olur.Bunun dışında başka beklediğim sosyal projeler var ve onlarda da yer almayı düşünüyorum.Blog yazmayı seviyorum ve Derya'yla daha çok olmak üzere uyumlandığım başka blog yazarlarıyla ortak projeler yapmak istiyorum.Bu yazdıklarım işimle ilgili hedeflerim.Onun dışında gelecek yıl şubatta trenle Kars'a,nisanda da İspanya'ya gitme planlarım var.7 yıldır gitmeye devam ettiğim bu tur şirketinin organizasyonlarına şartlarım elverdiği ölçüde katılmayı düşünüyorum.


Daha sağlıklı beslenmek,zumbaya devam etmek,aileme ve dostlarıma da zaman ayırmak yine planlarım arasında.
Ben dünyadaki değişim için ilk önce kendimizden başlamamız gerektiğini düşünüyorum.O yüzden de dünyayı kurtarmak gibi bir düşüncem yok.Tabi ki dünyada olumsuz olan savaşlar,kıtlıklar,adaletsizlikler bitsin isterim ama bunu bireysel olarak başaramayacağımın farkındayım.Sadece minik dokunuşlarla katkıda bulunabilirim insanlara belki.Facebookda da yazdığım gibi '' Biz danışmanlar,sizi sadece su içmeye götürebiliriz ama su içmenizi sağlayamayız.Suyu içecek olan sizsiniz.''
Saik Faik'in de dediği gibi''Dünyayı güzellik kurtaracak,bir insanı sevmekle başlayacak her şey...''
Bu mimi yapmayan tüm arkadaşlarımı mimliyorum.
Hayallerinize ve hedeflerinize yaklaştığınız ve onu yakaladığınız bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.
Mim-2019 Yılı Hedeflerim Ve Hayallerim Mim-2019 Yılı Hedeflerim Ve Hayallerim Reviewed by Yurdagül Çelik on Aralık 23, 2019 Rating: 5

41 yorum:

  1. Psikoloji ve sosyoloji konusundaki analiz yazılarınızı takip ediyorum.Kişiyi hayata bağlayan yazılarınız insanlara UMUT oluyor.İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız.Şimdiden yeni yılınızı kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Ben de size musmutlu yıllar dilerim :)

      Sil
  2. Harika bir yazı olmuş. Hem kendini geliştiren hem de etrafına ışık saçmaya çalışan başarılı, paylaşımcı, üretken bir Türk kadını profili. Sıraladığın her bir hedefe tez vakitte ulaşman dileğiyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Laf aramızda ben de kadınlara pozitif ayrımcılık yapan biriyim.Bu anlamda da boşanan kadın arkadaşlarımıza desteklerim de olmuştur.Çok teşekkür ediyor ve yeni yılınızı kutluyorum ben de :)

      Sil
  3. Saik Faik ne güzel söylemiş; dünyayı güzellik kurtaracak diye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaaaaa :) Katılmamak ne mümkün...Mutlu yıllar :)

      Sil
  4. Çok güzel çok duygulandırıcı bir projede yer alıyorsun gurur duyulası gerçekten, bir gün bende seninle gelmek isterim huzur evine ziyaret edip sohbet etmek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah götüreyim sizi uygun bir zamanda :) Mutlu yıllar dilerim :)

      Sil
  5. Ne kadar güzel bir yazı olmuş 😊senin gönlünde ki sevgi umut ve gözlerinin içinde ki o gülümse ve ışığın azmin hiç bitmesin insallin güzel kadın 😘 Rabbim tüm dileklerini kabul etsin inşallah her şey o güzel gönlüne olsun canım benim güzel kadın sevgiler ❤😘 Kars trenle benim de hayalim 😊 gidersen inşallah benim yerim de keyfini çıkar 😊😘 seviyorum seni güzel kadın 😘❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaporayı yatırdım,bir aksilik çıkmazsa Kars'a gideceğim işte :) Senin desteklerin de beni çok mutlu ediyor.Blog dünyasında senin gibi insanlar çoğalır inşallah :) Musmutlu yıllar diliyor ve öpüyorum seni :)

      Sil
  6. Herşey çok güzel olacak💫

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için inşallah öyle olur :) Sevgilerimle :)

      Sil
  7. Harikasin canim. Calismalarini takdirle takip ediyorum. Insallah yeni yilda cok güzel ortak calismalarimiz devam eder. 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dileklerim arasında o da var.Bol güzel projeli bir yıl olsun.Öptüm seni :)

      Sil
  8. Ben de sizin bu enerjinizi, bakış açınızı ve planlarınızı takip etmeyi çok sevdim 2018'de, yeni yılın da katlanarak güzelleşeceğinden eminim <3
    Gerçekten de bazı şeyler bizim elimizde, özellikle güzel yaşamak..
    Kars gezisinin yazısını şimdiden merak ettim vallahi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittiğim gezileri hem insanlara anlatmak hem de unutmamak için yazıyorum.Kars gezisini de yazarım :) Ben de desteğin için çok teşekkür ediyor ve musmutlu yıllar diliyorum :)

      Sil
  9. ne güzel sözler..yeni yılınız şimdiden kutlu,mutlu ve huzurlu olsun..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin de yeni yılınız size sağlık,huzur,mutluluk getirsin :)

      Sil
  10. Ne kadar guzel. Dolu dolu bir hayatiniz var. Sizi kendime bu yonden ornek aliyorum. Eminim bircok insana deger katiyorsunuzdur. Simdiden yeni yilinizi kutluyorum. Her sey gonlunuz gibi guzel olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten severek yapıyorum,bu enerji de yansıyor sanırım.Dilerim ülkemde herkes sevdiği işi yapabilir duruma gelir.Ben de kocaman sevgilerimi gönderiyor ve yeni yılınızı kutluyorum :)

      Sil
  11. Beyda'nın yazısı çok güzel olmuştu. Sizin de öyle. hayaller ve hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle güzel bir yılınız olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepimizin hayallerinin gerçekleştiği güzel bir yıl olur.Mutlu yıllar :)

      Sil
  12. Deryanın yazısını şimdi okudum. 2019'da bence çok daha güzel şeyler olacak..Projeler,yolculuklar,çalışmalar..Hadi hayırlısı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baya planım var :) Umarım senin için de güzel bir yıl olur :) Öptümmmm :)

      Sil
    2. Kısmetttt...Hakkımızda hayırlı olmasını dilemekten daha büyük bir temennim yok benim :)

      Sil
  13. Hedeflerine ulaşman dileğiyle, iyi yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Size de mutlu yıllar dilerim :)

      Sil
  14. Dolu,dopdolu hayaller ve inşallah önce sana güveniyoruz,olacaklar.Hayat enerjine bayılıyorum senin. Bu arada ayın 25,i doğum günündü sanırım.Unutmadan buradan kutlayayım. Face uygulamasını becersem,günü gününe oradan da kutlarım canım. Nice mutlu senelere... Allah gönlünün dilediği her şeyi hayırlısıyla versin dilerim. Mimin çok güzeldi... Emeğine sağlık. Sevgiyle kucaklıyorum seni kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah benim dikkatli ablam :) Evet 25 aralık yaş günüm :) Çok incesin ya sennn :) Ben de öpüyor ve seni sevgiyle kucaklıyorum :)

      Sil
  15. Sosyal projeler içinde bulunman harika bir şey. Bu tür işler yapanı takdir ediyorum. 2019 yılında tüm isteklerinin gerçekleşmesi dileğimle mutlu seneler 😊💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah yeni yıl hepimize güzel şeyler getirir :) Mutlu yıllar :)

      Sil
  16. Harikasınız ne söylesem bilemedim . Umarım her şey planladığınızdan da güzel olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım planlarımızı gerçekleştirdiğimiz bir yıl yaşarız :)

      Sil
  17. Gerçekten çok güzel bir yıl geçirmişsiniz ve bu yaptığınız faaliyetler için sizi yürekten kutluyorum :) Çok güzel bir durum. Yeni yılda da tüm isteklerinizin olmasını dilerim. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten dolu dolu geçen bir yıldı.Umarım senin de 2019 yılında hayallerin gerçek olur :)Benden de kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  18. Yeni yılınız; güzel geçen yıllarınızdan da güzel olsun. Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimizin güzel geçer inşallah :) Mutlu yıllar :)

      Sil
  19. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir 2019 yılı diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir.Sevgilerimle :)

      Sil
  20. Güzel bir mim olmuş, 2019 yılı tüm hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yıl olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için verimli bir yıl olur inşallah :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.