Aşk Acısı


Özellikle genç arkadaşlarımdan gelen istek üzerine canlı yayında aşk acısını anlattım.Tabi ki uygulanabilir teknikler var :) Keyifli izlemeler :)
Aşk Acısı Aşk Acısı Reviewed by Yurdagül Çelik on Şubat 22, 2017 Rating: 5

34 yorum:

  1. Çivi çiviyi söker mantığı bence çağın girdabı. İnsanlık acısıyla yüzleşemediği için duygularını yapaylaştırdı ne yazık ki..
    Sohbetinize sağlık, çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzleşmek,işte tam da bu :) Teşekkürler :) Öptümmmmm :)

      Sil
  2. Youtube' da görünce izledim hemen.. yine çok güzel bir çalışmaydı. Yalnız sesi biraz daha iyileştirmek mümkün mü acaba? Tebrikler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kabul ediyorum biraz acemiyim.Ses problemi için mikrofon almam gerek sanırım :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Yeni uyandım, çayımı içip geliyorum izlemeye :))

    YanıtlaSil
  4. "Her şey masal gibi başlıyor" Özdemir Asaf'ın alıntısı çok güzelmiş, çocuktum Liz Taylor Richard Burton aşkı Hayat mecmualarında hep yazardı, o zamanlar TV yok, onlar benim televizyonum gibiydi, saatlerce okurdum. Onların aşkı dünyayı kasıp kavurmuştu o aşk bile 10 yıllık evlilikten sonra bitti. Tekrar evlendiler ama yine boşandılar. Demek ki, aşk geçici bir şey diyorum, en büyük aşklar bile bitiyor. Ne güzel öğütler vermişsin, çivi çiviyi sökmez çok yanlış, biraz dinlendirsiler yüreklerini, öyle acı içinde, kafası karışşıkken zaten yanlış karar vereceklerdir değil mi? Magazin ünlüleri öyle yapıyorlar Ahmet gidiyor, Ayşe geliyor, o gidiyor, öteki ÜNLÜ geliyor, ondan ayrılıyor, ötekine koşuyor, hepsi 1 yıl sürüyor:)))tüm tavsiyelerin çok mükemmel, eline sağlık. Umarım gençler seni dinleyip, uygulasınlar. Çok faydasını görürler.
    Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiiri pek iyi okuyamadım ama vurucu olsun diye kullandım :)Her biten ilişki sonrası biraz biraz nefes almak gerek.Ünlüler dünyası,bilmiyorum gerçekten mutlu mu?Ya da maskeli mi davranıyorlar?Bir sorunu çözmeden yola devam edersek,deyimler katlana katlana daha ağır olarak karışımıza çıkar.
      Çok teşekkür ederim ablacığım değerli yorumun için :)

      Sil
  5. aşk acısının tanımı herhalde "ayrılık /karşılıksız sevgi" olabilir..bu anlamda gençlere güzel bir video anlatımı olmuş,emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk acısının karşılık duygusu kişiye göre değişebilir.Değersizlik,sevilmeme korkusu,yetersizlik vs vs vs... Umarım genç arkadaşlarıma ve aşık olup ayrılanlara faydalı olur :) Teşekkürler Ertuğrul :)

      Sil
  6. lise dönemlerindeyken deneyimlemiştim, Yemeden içmeden kesilmiştim ne kadar kötü bir duygu bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah benim de benzeri bir deneyimim var :) Yaş ilerledikçe aşkın formatı da değişiyor.Şimdi o kadar derin yaşamam sanırım bu duyguyu :)

      Sil
  7. Gençlere yol gösteren bir paylaşım olmuş, ellerinize, dilinize sağlık. Herkesin başından geçmiştir ayrılık ya da aşk acısı elbet, bence insanı insan yapan duygulardır bunlar, bu duygular, bu olaylar olmasa insan olgunlaşamaz ve bilemez aslında dünyada o kadar acılar varken aşk acısının onların yanında ne kadar önemsiz olduğunu. Yaşamak gerekiyor. (blogger tesadüfleri sever demiştim iyi ki tesadüfler var :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Haftalık canlı yayınları,bloga da koyuyorum işte :) İyi ki tanışmışız diyorum ben de :)

      Sil
  8. Aşk acısı, akıldan çıkmayan kişiyi sonra birdenbire unutuverir insan, aşk acısı da böylece son bulur, genç yaşlarda daha uzun sürer, çok yaşamıştım okul dönemimde ben de. Dilinize sağlık, videonuz mükemmel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,haftalık yapmaya çalışıyorum :) Yaş ilerledikçe aşkı algılama ve yorumlama şekli de değişiyor diye düşünüyorum :) Sevgilerimle :)

      Sil
  9. Lüksü olan aşk açısı çekiyor.Bu ara da takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sizin bakış açınız diyelim :) Teşekkürler,ben de sizi takipteyim :)

      Sil
  10. Acıyı yaşamadan geçiştirmek bence de çok yanlış, sonra insanın bütün hayatına etki edebilir :D Gerçi aşk acısı bu kadar etkili olmaz bence, en azından günümüzde. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok saymak,bastırmak ilerde hastalık olarak da çıkabilir karşımıza.Acılarımızı da kabul etmeli,yaşamalı ama süreci de uzatmadan hayata devam etmeliyiz :)Bazı insanlar çok yoğun yaşayabiliyor acıyı.Kişinin yüklediği anlama bağlı.

      Sil
  11. Bu videolu yayinlari senin blogun acisindan cok olumlu buluyorum canim. Cok faydasi dokunuyordur izleyenlere eminim 😊

    YanıtlaSil
  12. aşk acısı enteresan bir şey , üstesinden gelince ilk kez büyüdüm diyebildiğini düşünüyorum :D yaş ile de hissedilebilirliği değişiyor o lise zamanları geri gelmiyor hiç diye düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kişinin kendi potansiyeliyle de alakalı bir durum aslında.Yaşı çok ileri olup çılgın şekilde aşık olan insanlar da tanıdım :) Ben,kendi adıma o kadar derin aşk yaşar mıyım bilemedim :)

      Sil
  13. Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer :) İnsan yaşadığı an hiç geçmeyecekmiş gibi düşünüyor ama geçiyor.Yıllar sonra o geçmiş sadece anı olarak kalıyor...Yazma güzel fikirmiş.Söz uçar yazı kalır diye boşuna dememişler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep yazma tekniklerini ve ödevleri veriyorum danışanlarıma da :) Önce itiraz etseler bile faydalarını gördükçe yazmaya devam ediyorlar :) Teşekkürler :)

      Sil
  14. Her türlü ayrılık acıdır ama ne kadar içe kapanılırsa akıp giden yaşamı kaçırmakla eş değer olur çok güzel anlatmışsın canım ağzına sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacığım desteklerin için :)

      Sil
  15. Güzel ve faydalı bir video olmuş, Allah herkesi sevdiğine bağışlasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir temenni :) Seni de sevdiklerine bağışlasın Rabbim :)

      Sil
  16. aman aman aşk olsun da acısı olmasın. aşk acısı ivit işte gurur kıran bişi insan istese de hemen kurtulamıyor herhaldeee :) bi de duygusal zeka vidyosu yapınsanaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla bilimsel bilgi talebi yok :) Duygusal zekanın hangi kısmını anlatayım bi düşünmem lazım :)

      Sil
    2. gündelik yaşamda olsun yaaa. iş diyil :)

      Sil
    3. Tamam canım bi ayarlama yapar,anlatırım :) Öptümmmmm :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.